Handelsmogelijkheden.

Dealers

Alle dealers moeten de allernieuwste technologieën aanbieden en in lakbescherming is het niet anders. Ngenco biedt klanten 5e-generatie, state of the art, geavanceerde technologie, geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk, en getest in grote dealergroepen, zowel daar als internationaal. Vanwege zijn prijs en functies, kan Ngenco een aanvulling of vervanging zijn voor bestaande lakbeschermingsproducten, wat zorgt voor hogere inkomsten en winstmarges. Of het nu wordt toegepast op alleen de voorkant van voertuigen waar de meeste schade optreedt, of op volledige voertuigen met inbegrip van grilles, sierstrips, koplampen, remklauwen, wielen, of om het uiterlijk van een voertuig te veranderen tussen een hoogglans glanzende of een matte afwerking of zelfs om tijdelijk een andere kleur aan een voertuig te geven, Ngenco geeft elke dealer de mogelijkheid om klanten binnen de eigen schadeherstelbedrijven te houden, waardoor volledige controle en eigendom van de klantervaring wordt gewaarborgd.

Schadeherstelbedrijven

Internationaal hebben schadeherstelbedrijven te maken met dezelfde commerciële druk – Alle machtige grote klanten (Verzekeraars) – Voertuigen met veiligheidsvoorzieningen maken botsingen en schades minder waarschijnlijk – mensen kiezen ervoor om minder te rijden voor het milieu en het toenemende aantal aanbiedingen van ride hailing. Nieuwe producten en diensten met betere marges en minder concurrentie zijn essentieel in deze nieuwe wereld.

Ngenco is een unieke add-on service voor schadeherstelbedrijven, omdat voor de toepassing ervan ervaren autospuiters en spuitcabines nodig zijn. Uit ervaringen in het VK blijkt dat schadeherstelbedrijven een nettowinst van £135 p/u kunnen behalen. Met zowel technische als commerciële trainingsondersteuning biedt Ngenco schadeherstelbedrijven de kans om een groeiende winstgevende markt binnen hun bestaande vaardigheden aan te grijpen en te beschermen.

Detailers

Ngenco Paint Protection Spray (PPS) biedt de klant vele voordelen ten opzichte van de oudere Paint Protection Film (PPF); het is onzichtbaar voor het blote oog wanneer het eenmaal is aangebracht – er zijn geen randen of oppervlakken te gecompliceerd om te coaten – het is veilig te verwijderen zonder het risico van schade aan het onderliggende lakwerk – maar het belangrijkste vanuit het oogpunt van detailing is dat het gemakkelijk kan worden gepolijst en ontnibbeld zoals normale lak.

Een gekwalificeerde autolakspuiter kan snel worden opgeleid in het aanbrengen van Ngenco.

Contact en hulp.