Wat is Ngenco lakbescherming?.

HET IS EEN FEIT DAT HOE MOOIER UW AUTO ER UIZIET, HOE GROTER DE KANS OP VERVELENDE VLEKKEN EN ONEFFENHEDEN. MAAR NIET ALS U DE JUISTE BESCHERMING VOOR UW LAK GERBRUIKT.

Productie

Alle Ngenco producten zijn ontwikkeld, samengesteld en uitvoerig getest volgens de industriële normen en ontworpen om aan uw specifieke eisen te voldoen. Voortdurende ontwikkeling en de introductie van nieuwe producten op de markt is wat Ngenco voorop houdt in het spel.

Ngenco’s professionele verwijderbare coatings worden geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk door ervaren mensen, wat er onvermijdelijk in resulteert dat we in staat zijn om klanten te voorzien van producten van de hoogste kwaliteit.

Gegarandeerd een superieure bescherming

Vanaf het moment dat u van het terrein rijdt, is uw nieuwe voertuig kwetsbaar voor de dagelijkse frustraties die de weg u toewerpt. Met Ngenco hoeft u niet langer bang te zijn voor elk stukje wegvuil dat onvermijdelijk op uw voertuig terechtkomt. U kunt gerust zijn in de wetenschap dat het bestaande lakwerk naadloos wordt beschermd, waardoor blijvende lakschade en een dalende restwaarde worden voorkomen.

Waartegen beschermt Ngenco?

Eenmaal professioneel aangebracht, beschermt Ngenco het bestaande lakwerk van uw voertuig tegen:

UV vergeling en verbleking

Vogelpoep en insectenschade

Steenslag

Krassen

Strooizout

Klimatologische omstandigheden

Waarom Ngenco?

  1. Onzichtbaar voor het blote oog
  2. Heeft volledige dekking
  3. Behoudt de integriteit van bestaand schilderwerk
  4. Heeft geen verbindingen of randen
  5. Heeft geen lifting
  6. Heeft geen glansniveau aantasting
  7. Is waterafstotend
  8. Is een 250 micron beschermende coating
  9. Kan worden gepolijst en gedetailed
  10. Heeft een element van zelfherstelling

OEM kleurverandering

Naast onze kristalheldere bescherming is Ngenco ‘s werelds eerste spray-on lakbeschermingssysteem dat is ontworpen en ontwikkeld voor professionele tijdelijke kleurwijzigingen, beschikbaar in duizenden OEM-kleuren. Voertuigen kunnen worden aangepast met uitgebreide ontwerpen, kleurrijke accenten, of natuurlijk een volledige kleurverandering van het voertuig, inclusief wielen en remklauwen. In overeenstemming met onze kristalheldere bescherming bieden wij hoogglanzende, satijnen en matte afwerkingen voor kleurwijzigingen. De innovatieve verwijderbaarheid van Ngenco betekent dat, indien nodig, het voertuig zonder schade kan worden teruggebracht naar zijn oorspronkelijke kleur en afwerking.

Lagen van bescherming